telefoon +31 (0)45 400 9721

Pompen Service Limburg is op zoek naar een servicemonteur in de regio Limburg.

Wil jij graag werken aan het plaatsen en onderhouden van pomp- en waterinstallaties in Limburg? Dit kan binnen een familiebedrijf met een gerenommeerde en betrouwbare naam in de markt. Spreekt dit je aan? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wie zijn wij?

Wij zijn Pompen Service Limburg. Een echt familiebedrijf met korte lijnen en een hechte groep collega’s. Boven én onder de grond werken we aan watertechnologie, we zorgen dat je droge voeten houdt en dat je water schoon en veilig is.

Wat ga je doen?

Voor jou als servicemonteur zijn montage en onderhoud van diverse soorten pompinstallaties op uiteenlopende locaties je dagelijkse werk. Hierbij heb je zowel elektrotechnische en werktuigbouwkundige kennis nodig.

Je kan zelfstandig werken, maar grotendeels werk je samen met collega’s. Je doet preventief onderhoud, lost incidentele storingen op, voert reparaties uit en monteert waterinstallaties zoals gebouw gebonden installaties en (riool)gemalen. Klanten zijn de overheid, waterschappen, bedrijven, utiliteit en particulieren.

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om te zorgen voor een optimale klanttevredenheid. Dit maak je waar door de kwaliteit van je werk, je inzicht en je advies. Groei jij door naar de functie Allround Service Engineer? Dan los jij zelfstandig complexe voorkomende storingen op en voer je zelfstandig reparaties uit. Tevens kan je in onderling overleg worden ingepland voor storingsdiensten. Uiteraard krijg je een passende vergoeding voor het draaien van deze storingsdiensten.

Wat bieden wij?

  • Een zelfstandige functie met veel vrijheid, waarbij je deel uit maakt van een enthousiast en deskundig team.
  • Een uitgebreide (gedeeltelijk) interne opleiding om Pompen Service Limburg en haar producten te leren kennen: we hebben een eigen werkplaats waar je in het begin uitgebreid aan de slag kan om onze producten te ontdekken, waarbij je met vragen altijd bij collega’s terecht kunt.
  • Ruimte voor zelfontplooiing en vakgerichte opleidingsmogelijkheden / trainingen.
  • Een uitgebreid arsenaal aan professionele gereedschappen en materialen om je werkzaamheden mee uit te kunnen voeren.
  • Binnen Pompen Service Limburg heerst een prettige en informele werksfeer waarin je je snel thuis voelt. Collega’s staan voor elkaar klaar en kunnen op elkaar bouwen. Het management luistert naar je ideeën en biedt je de ruimte om deze te ontwikkelen en in de praktijk te brengen.
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede onkostenvergoeding, pensioen- en bonusregeling en een eigen bedrijfsgezondheidszorg.

Wat vragen we van jou?

Je bent een enthousiaste vakspecialist, maar vooral een nieuwsgierige professional die alles wil weten over branche, technieken en uitdagingen waar onze klanten mee te maken hebben. Jij wacht niet af, maar pakt de regie én de verantwoordelijkheid en lost het probleem op. Verder neem je mee:

  • Afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Kennis van besturingstechniek en schakelschema’s;
  • Idealiter 2 jaar relevante ervaring.
  • Net van school of toe aan een nieuwe richting en leergierig? Ook dan ontvangen wij je sollicitatie graag!

Word jij onze nieuwe collega?

Reageer met cv rechtstreeks naar n.meessen@pompen-service.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Naud Meessen via 06-15 655 630. Wij staan ook open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.