telefoon +31 (0)45 400 9721

Project: Watervoorziening vakantiepark Huttopia – Herkenbosch

In Herkenbosch realiseert Huttopia hun nieuwe vakantiepark “Camping Huttopia De Meinweg”. De camping heeft 28 hectare gevarieerde natuur, onderbroken door ca. 200 ruime staanplaatsen en chalets met bomen. Huttopia heeft Pompen Service Limburg benaderd om zowel de watervoorziening op het park te realiseren als de afvoer van hun afvalwater.

In dit project zijn we wederom nauw betrokken in de ontwerpfase. We hebben de wensen van de klant in kaart gebracht en de drukverhogingsinstallatie voor de waterleiding gedimensioneerd naar de wensen van de klant.

Het aangevoerde water zal echter, nadat het gebruikt is, ook weer als afvalwater van het park afgevoerd moeten worden. Hiervoor hebben we op 2 locaties in het park afvalwaterpompinstallaties ontworpen met als uitgangspunt dat de installaties storingsongevoelig moeten zijn en dat de pompen onderling uitwisselbaar moeten zijn.

Het was een mooi uitdagend project gekenmerkt door een prettige samenwerking met alle betrokken partijen. Bedankt Huttopia en veel succes met jullie mooie vakantiepark!