telefoon +31 (0)45 400 9721

Opgericht in 2003 zijn we nog steeds een familiebedrijf. We zijn erkend installateur, erkend leerbedrijf en een VCA gecertificeerde onderneming.

Pompen Service Limburg werd opgericht in 2003 door Ing. Frans Meessen. Tussen 1972 en 2019 is Frans onafgebroken actief geweest op het gebied van fabricage en reparatie van pompen alsmede het ontwerpen en installeren van pompinstallaties voor o.a. drinkwater, proceswater, afvalwater/rioolwater en vele overige vloeistoffen.

Het bedrijf werd opgestart met de verkoop van pompinstallaties voor particulier en semi-professioneel gebruik vanaf het thuisadres aan de Kundergats 10 te Voerendaal. Deze locatie bleek al snel te klein. Hierop werden een aantal stallen in de familieboerderij van schoonfamilie Spierts aan de Heerlerweg 110 te Voerendaal betrokken. Tevens werd er een oude Landrover aangeschaft en omgebouwd tot eerste servicewagen van Pompen Service Limburg.

In 2007 studeert de oudste zoon van Frans, Ing. / Dipl.-ing. Naud Meessen, af aan de Fachhochschule in Aken en komt in vaste dienst, nadat hij in de voorgaande 4 jaren als oproepkracht heeft gewerkt. Tevens wordt in dit jaar een belangrijke stap gezet met de verhuizing van het bedrijf naar de bedrijfsloods aan de Bergseweg 87 in Voerendaal.

In 2010 treedt Naud Meessen toe tot de directie van Pompen Service Limburg. Jordy Winkens zet in deze periode zijn eerste stappen als monteur binnen de onderneming.

Eind 2015 worden plannen gemaakt om een nieuw bedrijfspand te gaan bouwen op de uitbreiding van Industrieterrein Lindelaufer Gewande te Voerendaal. De bedrijfsloods aan de Bergseweg is 10 jaar lang een zeer geschikte locatie voor ons geweest, maar we konden de unieke kans om een stuk bouwgrond te bemachtigen op het industrieterrein niet laten schieten. Daarbij was dit de uitgelezen kans om een aantal verbeteringen door te voeren op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie en professionaliteit. In juni 2017 werd ons nieuwe bedrijfspand aan Via Fabrica 3 te Voerendaal officieel geopend.

Jordy Winkens heeft in 2017 de HTS elektrotechniek afgerond en is inmiddels uitgegroeid tot een echte steunpilaar van de organisatie. Hij is onder meer verantwoordelijk voor het ontwerpen en programmeren van pompbesturingen en ons VCA-systeem. Tevens is hij nog steeds actief in onze montage-ploeg.

Per 1 januari 2019 is Frans Meessen “met pensioen”. Doordat Frans op de achtergrond actief blijft in een adviserende rol, blijft zijn kennis behouden voor Pompen Service Limburg. Om een antwoord te hebben op de groeiende vraag vanuit de markt hebben we inmiddels 2 nieuwe personeelsleden aangetrokken in de vorm van Walther Weijers en Mike Helgers. Beide vervullen zij de rol van monteur.

Zonder onze mensen zijn we nergens. Ons team is er om u te helpen. Van advies, aanleg, service en onderhoud tot storingen.