telefoon +31 (0)45 400 9721

Nieuws: Maak kennis met Pompen Service Limburg

Wie of wat is Pompen Service Limburg?

Pompen Service Limburg is een erkend installateur van pompinstallaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dat houdt in dat Pompen Service Limburg zich bezighoudt met de fabricage en reparatie van pompen, maar ook met het ontwerpen en installeren van pompinstallaties voor drinkwater, proceswater, afval- en rioolwater en andere vloeistoffen. Bovendien is Pompen Service Limburg een erkend leerbedrijf en een VCA gecertificeerde onderneming.

En wat betekent dat laatste precies?

Letterlijk staat VCA voor “Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers”. Het VCA certificaat is dus een veiligheidscertificaat. Een bedrijf dat VCA gecertificeerd is toont daarmee aan over een gedegen kennis van risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu te beschikken. Daarmee is het bezit van een VCA certificering in feite een waarborg van zekerheid.

Wat maakt Pompen Service Limburg bijzonder?

Allereerst het feit dat het een familiebedrijf is. Pompen Service Limburg werd in 2003 door ing. Frans Meessen opgericht. In 2007 studeerde zoon Naud Meessen af aan de Fachhochschule in Aken en trad in dienst van het bedrijf, om vervolgens in 2010 tot de directie toe te treden. Hoewel vader Frans inmiddels met pensioen is heeft hij nog steeds een adviserende rol binnen het bedrijf waardoor de door de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring behouden blijven. Op dit moment bestaat Pompen Service Limburg uit een team van zes kundige en gemotiveerde medewerkers.

En verder? Hoe onderscheidt Pompen Service Limburg zich van andere installateurs?

Een kleine opsomming:

  • Pompen Service Limburg werkt volledig transparant. Alle eventuele mankementen die worden geconstateerd worden gefotografeerd en in een rapport beschreven, zodat de klant precies weet wat er mankeert en waar hij of zij aan toe is.
  • Pompen Service Limburg stelt de installatie centraal. Daarmee wordt bedoeld dat altijd gekeken wordt wat vanuit de huidige installatie/situatie bezien de beste aanpak is. Dat betekent dat nooit onnodig onderdelen of hele installaties worden vervangen als er een andere – betere – oplossing is.
  • Pompen Service Limburg denkt met je mee. De monteurs kijken niet alleen naar de actuele situatie maar houden ook rekening met eventuele toekomstige noodzakelijke vervangingen of reparaties. Zo kun je als klant ook met het oog op de langere termijn weloverwogen beslissingen nemen en soms zelfs onnodige kosten en storingen voorkomen.

Moet ik een vaste klant zijn van Pompen Service Limburg om van jullie diensten gebruik te kunnen maken?

Dat hoeft niet. Pompen Service Limburg verzorgt desgewenst ook onderhoud en reparaties aan niet door het bedrijf zelf geplaatste installaties. Wel is het uiteraard zo dat je als vaste klant een streepje voor hebt omdat een storing dan nóg sneller wordt opgelost. Bovendien ben je als klant van Pompen Service Limburg niet alleen verzekerd van de allerbeste service, maar ook van een pompinstallatie op maat, volledig naar jouw wensen ontworpen en ingericht. Reden genoeg voor een vrijblijvende kennismaking!