Wij brengen water in beweging!

Duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de pijlers van Pompen Service Limburg.

Bekijk onze diensten
Nieuws
 

Pompen Service Limburg draagt zijn steentje bij aan de klimaatagenda en plaatst zonnepanelen op hun bedrijfspand.

Pompen Service Limburg heeft duurzaamheid hoog op zijn prioriteitenlijst staan en heeft de daad bij het woord gevoegd door hun bedrijfspand klimaatneutraal te maken. Tevens is er met het oog op de toekomst een overcapaciteit aan zonnepanelen op het dak geïnstalleerd. Met deze overcapaciteit kunnen we in de toekomst onze elektrische bedrijfswagens opladen. Op het moment dat de stand van de techniek het toelaat zullen wij niet aarzelen om ook ons wagenpark te verduurzamen.

lees verder »
Pompen Service Limburg behaalt erkenning elektrotechnische laagspanningsinstallaties

Op 30 januari 2019 heeft onze medewerker Jordy Winkens het assessment "Technisch beeheerde elektrotechnische laagspanningsinstallaties" afgerond. Door deze inspanning staan wij vanaf dit moment te boek als "Erkend installateur voor elektrische laagspanningsinstallaties". Klik op de link onderaan deze pagina om onze erkenning te downloaden.

lees verder »
Pompen Service Limburg verzorgt nu ook de NEN 1010 of NEN 3140-keuring(en) van uw installatie(s)

Steeds meer klanten van Pompen Service Limburg stellen de vraag of zij hun installaties NEN 1010 of NEN 3140 moeten laten keuren. Deze periodieke keuringen zijn geen wettelijke verplichting, maar het Arbobesluit stelt wel dat installaties zodanig ontworpen, ingericht, aangelegd, onderhouden en gekenmerkt moeten zijn dat een veilig gebruik van de installatie gewaarborgd moet zijn. Denk hierbij aan de nodige beschermingsmaatregelen, maar ook aan de werking van Aardlekschakelaars en een voldoende lage aardspreidingsweerstand van de installatie. Tijdens een NEN 1010 /  3140 keuring komen al deze aspecten uitgebreid aan bod en worden nauwkeurig verwerkt en gerapporteerd. Pompen Service Limburg beschikt over de benodigde meetapparatuur en de benodigde kennis om uw installatie te keuren.

Bent u benieuwd wat Pompen Service Limburg voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte voor de keuring van uw installatie(s).

lees verder »
Ons nieuwe bedrijfspand is klaar!

Na een zeer intensief bouwtraject zijn wij verheugd om te kunnen melden dat ons nieuwe bedrijfspand een feit is!!! De film in dit nieuwsbericht gunt u een kijkje in het bouwtraject van ons bedrijfspand.

Wij willen graag iedereen bedanken die meegewerkt heeft aan dit project. Jullie hebben allemaal jullie steentje bijgedragen aan een mooie toekomst voor Pompen Service Limburg.

Op 16 juni 2017 wordt ons nieuwe bedrijfspand officieel geopend.

lees verder »

Contactgegevens:


Pompen Service Limburg
Via Fabrica 3
6367 AX Voerendaal

Telefoon: 045 - 400 9721
Mobiel: 06-1565 5630
E-mailadres: info@pompen-service.nl