Wij brengen water in beweging!

Duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de pijlers van Pompen Service Limburg.

Bekijk onze diensten

Diensten

 Engineering

Pompen Service Limburg voert, geheel in eigen beheer, de engineering van nieuwe pompinstallaties, dan wel de re-engineering van bestaande pompinstallaties uit. In samenspraak met de klant wordt het programma van eisen voor de pompinstallatie opgesteld, waarna Pompen Service Limburg volledig naar wens van de klant een installatie inricht en ontwerpt. Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn termen die Pompen Service Limburg hierbij hoog in het vaandel heeft staan.
Advisering

Pompen Service Limburg staat voor u klaar om u van advies te voorzien omtrent uw pompinstallatie(s). Door onze uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van pompinstallaties kunnen wij u wellicht ondersteunen bij het vinden van een oplossing die naadloos aansluit bij uw behoeften. Wij houden ons uiteraard aanbevolen voor een vrijblijvend gesprek.
Nieuwbouw

Het ontwerpen en aanleggen van compleet nieuwe pompinstallaties behoort uiteraard tot de dienstverlening van Pompen Service Limburg.  In samenspraak met de klant worden de eisen waaraan de installatie moet voldoen in kaart gebracht. Pompen Service Limburg neemt in dit proces een actieve en adviserende rol in. Open communicatie, een hoge kwaliteitsstandaard, goede samenwerking en een strakke planning in de uitvoeringsfase zijn de peilers van Pompen Service Limburg. 
Renovatie

Naast het plaatsen van nieuwe pompgemalen zal ook in toenemende mate de renovatie van bestaande gemalen uitgevoerd dienen te worden.

Soms betreft het alleen de vervanging van de pomp(en), doch vernieuwing van het gehele leidingwerk in de pompput en/of de vervanging van de verouderde besturingskast zullen ook noodzakelijk zijn!

Slechte contacten in de veelal verouderde besturingskasten zijn méér dan eens de oorzaak van (overbodige) storingen en een verkorte levensduur van de pomp(en).

De diverse door ons ontwikkelde producten zijn dusdanig opgezet dat deze niet alleen voor nieuwe pompgemalen maar ook voor te renoveren pompgemalen toe te passen zijn.
Onderhoud

Het onderhoud van pompinstallaties is zeer belangrijk. Door gedegen onderhoud uit te voeren aan uw installatie kunnen storingen veelal voorkomen worden. Tevens zal de levensduur van uw installatie drastisch verlengd worden.

Pompen Service Limburg beschikt over de ervaring, de kennis en het materieel om uw pompinstallatie periodiek te onderhouden en te keuren.

Indien gewenst kan Pompen Service Limburg ook een meerjarenbegroting voor u opstellen omtrent het beheer en het onderhoud van uw pompinstallaties.

Contactgegevens:


Pompen Service Limburg
Via Fabrica 3
6367 AX Voerendaal

Telefoon: 045 - 400 9721
Mobiel: 06-1565 5630
E-mailadres: info@pompen-service.nl