telefoon +31 (0)45 400 9721

Nieuws: Maatschappelijk verantwoord ondernemen in samenwerking met stichting fietsplezier

Al jaren maakt Henny Moonen-Meessen fietstochtjes met mensen die het zelf niet meer kunnen. Henny fietst met veel plezier met mensen met een beperking. Bijvoorbeeld mensen met dementie, mensen die moeten revalideren, eenzame mensen of met iemand die gevallen is met de fiets. Er zijn zoveel mensen die niet meer kunnen of durven fietsen. Henny neemt hun dan graag mee op de duofiets.

Het lijkt zo eenvoudig maar zelfstandig fietsen is niet voor iedereen weggelegd. Met deze duo-fiets is het voor iedereen weer mogelijk om van een leuk uitje te genieten. Heerlijk in de buitenlucht!

Henny heeft veel aanvragen om te gaan fietsen; echter omdat ze maar de beschikking over 1 accu heeft kan ze niet aan alle aanvragen gehoor geven. Wanneer er een tweede accu zou zijn zou Henny nog veel meer fietsplezier kunnen realiseren.

Henny heeft in samenwerking met “Samen voor de buurt”, een initiatief van RegioBank, een crowdfundingsactie opgezet om deze tweede accu te kunnen bekostigen. Toen wij van dit project hoorden werden wij direct enthousiast en hebben wij ook ons steentje bijgedragen middels een donatie. Wij zijn blij dat wij als Pompen Service Limburg aan dit mooie maatschappelijke project hebben mogen bijdragen en wij wensen Henny, haar man Wiel en alle deelnemers ontzettend veel fietsplezier met hun tweede accu!