Wij brengen water in beweging!

Duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de pijlers van Pompen Service Limburg.

Bekijk onze diensten
Nieuws
 

Ons nieuwe bedrijfspand is klaar!

Na een zeer intensief bouwtraject zijn wij verheugd om te kunnen melden dat ons nieuwe bedrijfspand een feit is!!! De film in dit nieuwsbericht gunt u een kijkje in het bouwtraject van ons bedrijfspand.

Wij willen graag iedereen bedanken die meegewerkt heeft aan dit project. Jullie hebben allemaal jullie steentje bijgedragen aan een mooie toekomst voor Pompen Service Limburg.

Op 16 juni 2017 wordt ons nieuwe bedrijfspand officieel geopend.

lees verder »
De bouw van ons nieuwe bedrijfspand vordert gestaag

De bouw van ons nieuwe bedrijfspand vordert gestaag en verloopt geheel volgens planning. Inmiddels is de staalconstructie gemonteerd en de verdiepingsvloer aangebracht. Tevens is het gescheiden rioleringsstelsel aangebracht, inclusief een hemelwaterbuffer die ervoor zorgt dat het hemelwater vertraagd geloosd wordt op het gemeentelijke rioleringsstelsel. Het bouwterrein is opgehoogd en de steeldeck dakplaten zijn gemonteerd. Op het moment worden de sandwichpanelen tegen de staalconstructie gemonteerd, waardoor de uiteindelijke vorm van ons nieuwe bedrijfspand langzaam maar zeker zichtbaar begint te worden.

lees verder »
De bouw van ons nieuwe bedrijfspand is gestart!

Al sinds de oprichting van Pompen Service Limburg speelden wij met het idee om een eigen bedrijfspand te realiseren. De geschikte locatie en het geschikte moment werden alleen nooit gevonden, totdat ons in het voorjaar van 2015 ter ore kwam dat het industrieterrein Lindelaufer Gewande in Voerendaal zou worden uitgebreid. In december 2015 heeft Pompen Service Limburg op deze uitbreiding een bouwperceel verworven. 

lees verder »

Contactgegevens:


Pompen Service Limburg
Via Fabrica 3
6367 AX Voerendaal

Telefoon: 045 - 400 9721
Mobiel: 06-1565 5630
E-mailadres: info@pompen-service.nl